Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ülkemizin dünya lideri olmasına katkıda bulunan, tüm öğrencilerini akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslar arası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmek ve tüm ülkede örnek alınacak bir eğitim kurumu olarak, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren, mutlu, kendine güvenen, laik, toplumsal değerleri, aile, iş dünyası ile bütünleştirmiş, sürdürülebilir kalkınma, çevre bilinci oluşmuş ve sorgulayarak öğrenen, okulu gerçek bir yaşam alanı olarak gören, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk eğitim sistemine iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmekte örnek ve öncü Şırnak İli Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun eğitimde başarı geleneğini sürdürerek, geleceğin lider kadrolarını, iş insanlarını ve çeşitli meslek alanlarında, sanat ve sporda model olacak önemli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: ...

Saatler: 09:10-12:35 13:15-14:50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://silopimehmetakifersoyio.meb.k12.tr

Adres - OFİS MAH. İPEKYOLU BUL. MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO: 2S SİLOPİ / ŞIRNAK

Yerleşim Yeri -

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARIYLA VEYA YÜRÜYEREK DE GELİNEBİLİR.OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE YER ALDIĞI İÇİN YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.DOLMUŞLA 5 DAKİKA YÜRÜEYEREK 12-13 DAKİKADA GELİNEBİLİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZDE